právě že ne, ptala sem se na to doktora a on řikal, že to je na prd, že to musí jít klasicky jako cigára přes plíce, že náplasti jsou na nic...je to mazec co? a pak že kouření je nezdravé..jakože je, ale nemůže se to tak zobecňovatJestli je to nikotinem, nepomohly by nikotinové náplasti a žvýkačky?
Přesně Báro, přes žvýkačky se uspokojí nikotinový absťák v mozku, ale nedostane se do trávicí soustavy.právě že ne, ptala sem se na to doktora a on řikal, že to je na prd, že to musí jít klasicky jako cigára přes plíce, že náplasti jsou na nic...je to mazec co? a pak že kouření je nezdravé..jakože je, ale nemůže se to tak zobecňovatJestli je to nikotinem, nepomohly by nikotinové náplasti a žvýkačky?
TRENERS prominutím, ale s tím nikotinem je to podle mě úplná kravina. Spíše to může být záležitost psychiky, že se např. někdo jako IBDude po vykouření cigarety uvolní apod. Jinak pokud jste ještě nevyskoušeli, tak doporučuji česnek. Ten je 100x lepší než všechny Salofalky, Prednisony apod. Pravidelně do každého jídla (slaného) si nastrouhám jeden stroužek a jsem bez nadýmání. Ale jak píši, nemusí to fungovat na každého, přeji všem klidná střeva![]()
Ba ne, já jsem jinak uvolněnej dost. I když v úplně pohodovém dni nekouřim, odpoledne se mi průjem objeví, nehledě na stravu a okolnosti. Právě ten nikotin produkuje látku (ten mesalamin nebo jak), která UC střevu chybí.
TRENERS prominutím, ale s tím nikotinem je to podle mě úplná kravina. Spíše to může být záležitost psychiky, že se např. někdo jako IBDude po vykouření cigarety uvolní apod. Jinak pokud jste ještě nevyskoušeli, tak doporučuji česnek. Ten je 100x lepší než všechny Salofalky, Prednisony apod. Pravidelně do každého jídla (slaného) si nastrouhám jeden stroužek a jsem bez nadýmání. Ale jak píši, nemusí to fungovat na každého, přeji všem klidná střeva![]()
Ahoj.kurňa chlape, já začínám uvažovat o tom, že si skočim koupit krabku a fakt to zkusim...ale budu to muset praktikovat potajnu, protože všichni ví, jak kuřájky odsxuzuju, považuju je za slabochy, mindráky a já nevim co všechno. sem proti nim maximálně vysazená a teď bych se měla řadit mezi ně??!! moc se mi to nelíbí, ale líbí se mi možnost udržení remise "jen díky cigarenám". ale hnusně to leze do peněz, smrdí po tom oblečení a sama nesnáším, když si dávám pusu s kuřákem..je to jak olíznout popelník...tfuj a teď bych takhle měla působit já....asi se vrhnu na tabulku kladů a záporů a třeba z toho něco kloudnýho vyčtu
Ba ne, já jsem jinak uvolněnej dost. I když v úplně pohodovém dni nekouřim, odpoledne se mi průjem objeví, nehledě na stravu a okolnosti. Právě ten nikotin produkuje látku (ten mesalamin nebo jak), která UC střevu chybí.
TRENERtrenere, mam zase jeden dotaz k tem cigaretam..no dala sem si lehky LM a teda peknej chuj, ale kamoska rikala, zeLM sou pekne hnusny, ze na ne se mam vykaslat, zeprej pro zacatek vanilkovy slimkytak sem o tom uvazovala a vykoumala sem, jesi by nebyla lepsi vodarna...prej ani tak neskodi plicim...a v ramci zdravi, bych do ni klidne i zainvestovala...co ty na to rikas???!!!
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů