Crohn a pojištění pracovní neschopnosti
Crohn a pojištění pracovní neschopnosti
Má někdo zkušenost s možnosti pojistění se proti pracovní neschopnosti s diagnozou Crohn ? Mě jednou navětívil dealer Pojišťovny Zdraví, velmi ochotný až do chvíle, co jsem mu sdělil co mi je. Po měsící mi přišel dopis, že v důsledku mé dignózy mě nepojistí.
To je velkej problem, ja vim, kdyz bych si mel platit Pentasa, tak to by jeste slo, stoji asi 250$ na mesic, ale chodim na REMICADE, a to uz je horsi, jedne davka je 6.000$ a to uz by asi byl z placenim problem...Byl jsem taky driv soukromnik, 7 let(ziju tady 13 let), ale ted je pro me lepsi pro nekoho delat....To nemluvim o tom ze bych NAHODOU zase musel na par dni do nemocnice..
Ahoj, takze existuje na tuto nemoc "Zmenena pracovni schopnost" ??? Mate nekdo prukaz ZTP. Ja jen jestli si muzu o to pozadat.
Diky moc
Ahoj, určitě to jde, protože od 15ti let jsem měl ZTP také, ale skončilo mi v 18ti letech a já jsem nepovažoval za důležité to obnovovat, protože je to téměř na nic. Pak když někde uvádíš že máš ZTP tak se na tebe dívaj trošku divně, hlavně když je ti třeba 18. Ale jinak pokud to chceš nebo potřebuješ tak se to dá získat bez větších problémů.
Dekuji za info )Ahoj, takze existuje na tuto nemoc "Zmenena pracovni schopnost" ??? Mate nekdo prukaz ZTP. Ja jen jestli si muzu o to pozadat.
Diky moc
Ahoj, určitě to jde, protože od 15ti let jsem měl ZTP také, ale skončilo mi v 18ti letech a já jsem nepovažoval za důležité to obnovovat, protože je to téměř na nic. Pak když někde uvádíš že máš ZTP tak se na tebe dívaj trošku divně, hlavně když je ti třeba 18. Ale jinak pokud to chceš nebo potřebuješ tak se to dá získat bez větších problémů.