Já jsem naprosto v pořádku a na štěstí žádné problémy nemám a stále tu svoji princeznu kojím.
LaraRoso počkala bych až jak dopadne operace a teprve potom bych si všechno zjišťovala. Stejně to teď není aktuální, tak chvilku počkej

Ahoj Laro i všechny ostatní v tomto tématu. Tak to je fajn,že už jsi doma. Nejsem sice doktor, ale řekla bych, že ten tvůj je nějak moc striktní. Určitě bych být tebou stále "otravovala" tou samou otázkou, popřípadě bych změnila lékaře. Už jsem tu dlouho nebyla a možná jsem ani svůj příběh nepsala.Mě začly problémy taky gynekologického rázu a došlo až na píštěle,takže vím o čem mluvíš. Mám za sebou několik zbytečných operací než se přišlo na píštěle. To už je pár let zpět a teď už je to vše naštěstí za mnou,ikdyž se Crohn občas přihlásí k aktivitě,ale na to si holt musíme zvyknout. Příští týden v pátek mám plánovaného císaře, čekám svoje první miminko a nemůžu se už dočkat.Celé těhotenství byl Crohn jakžtakž v poho (jen na začátku jsme brali Prednison od 40mg a postupně snižovali) a teď se začíná zase na poslední chvíli ohlašovat.Lítám na záchod,nemám odvahu se pořádně najíst a modlím se,aby se to zvládnou jen se Smectou a Lactobacilem, protože na Prednison a kojení panují dost odlišné názory.Jaké máte s tímto spojením zkušennosti vy? Jaká dávka Prednisonu se ještě při kojení dá snést? Zatím ho tedy neberu, jen Pentasu, ale mám neblahé tušení, že to tak skončí.AHojky, tak už jsem doma z nemocnice. Operace proběhla v pořádku i když byla komplikovaná. Doktor mi zatím zakázal minimálně 3 roky otěhotnět(( Achjo, to nedočkám brzy. Po operaci mi dali lék Pentasa 500mg 2x3. Už budu brát asi trvale.
Johano, děkuju za radu. Uvidíme po roce při kontrole a zeptám se na to, kdy do toho už můžu. Držím vám palcem, at vám těhotenství probíhalo bez velké komplikace!!! ;o))
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti