Jo, Sanocussi ma o neco vetsi pokoje nez SD, to je pravda. Nicmene, ja v nem travim tak malo casu, ze je mi to jedno. SD byl (a porad je) mensi hotel spis rodinneho typu a to se mi libilo vic nez anonymni SancoussiTak jsem se vydala na výlet do Švýcaráku. Udělali z něj čtyřhvězdičkovej hotel, ale říkal nám recepční, že prý jsou tam malé pokoje, že je lepší bydlet v Sancoussi..no nevím.. Trochu mě však zarazil příplatek za jednolůžák, který činí 400 Kč/noc. V Kriváni jsem to měla za 150 Kč/noc. Ale moc se mi v Sancoussi líbil ten stojan, kam je vyvedeno Vřídlo..to vypadalo opravdu prakticky.jj, mas pravdu - ve Svycaraku to je s jidlem lepsi ) Posledni tri roky absolutni spicka. Nevim, jestli to ale letos nezmenili Mam sice crohna, ale jim jako das (ted, obcas )).Jó, tak o Sancoussi jsem zrovna včera slyšela, že je to tam lepší. Chlapi si tu totiž docela stěžují na jídlo, že jsou malé porce a že v Sancoussi je to s jídlem lepší. Mně dali z pojišťovny rovnou Kriváň a jsem spokojená, ale tak změna je život..uvidíme napřesrok. Jakou máš pojišťovnu?
Nekomu to nevyhovuje, ze je to daleko, ale ja mam radeji ten klidek a pohodu
Mam vzp.
Jj, doplatek tam je 400 Kc/ den na 1l pokoj, se vsema poplatkama a doplatkama tak za 3 tydny zaplatim skoro 11 tisic - ale porad je to levnejsi nez kdybych mel platit celou trzni cenu pobytu...