Přála bych ti, abys došel ve vztahu ke šťastnému konci. Ač se to může zdát paradoxní, to nemusí být jen svatba

Jo jo, chodim do fakultky ke konečnýmu..no teda, máš můj obdiv. pobytu v místních prostorách se bojim jak čert kříže...přijde mi to tam dost hnusný...jako starý a zašlý. nevim, možná sem jenom trapně pořádkumilovná frfňa, ale teda záchody a celkově čekárna a prostory II.interny, to je hrůza a děs. pokoje sou taky tak oplzlý, nebo se to dá vydržet????nějak mám divnou předtuchu, žetam za chvilku zkončim taky...tak ať vim, co mě čeká...ahoj Baru, tez jsem se chtela zeptat,kam chodis...asi to bude na Olomoucke fakultce, ze ano....ja jsem si tam tedka polezela tyden. Minuly utery jsem rano chytla takovy krece, ze jsem si musela vzit taxika na II.internu, protoze jsem byla sama doma a pesky bych ani za boha nedosla. A uz jsem tam zustala. Nasadilimi kortikoidy ( medrol) a naky antibiotika na streva a fakt se mi ulevilo. Zatim nepozoruju vedlejsi ucinky. Taky jsem byla na koloskopii ( u doc.Prochazky) a mam to makroskopicky ve spatnym stavu, pritom v kvetnu tam makroskopicky nebylo nic, jen mikroskopicky podezreni na M.C. Tak nevim. A to jsem 4.9. mela odjizdet na rok studovat do zahranici...asi to budu muset zrusit. Ale jestli mi bude celej rok dobre,tak budu pekne nasrana!!! No drzim vam vsem palce, at jsou ty nase nemoce co nejklidnejsi, protoze je to des. Jsem na vsechny protivna a asi dost nesnesitelne, potrebovala bych zavrit nekam na samotku. Hruza. ale jinak mi je uz dobrepa pa
No, evi, to si řikám taky, protože je fakt, že sem tam čekala nějaký dvě hodiny a ho furt někam odvolávali..asi už toho měl plný kecky, na druhou stranu to by ale nemělo mít vliv na chování k pacientům...no 30. tam klušu znova tak uvidim, jakej bude tentokrát..třeba překvapíTeda já su s tim "primářem" zatim uplně spokojená, asi jen neměl svůj den...BARUNKO, můžu se zeptat, ke kterému lékaři chodíš? K Dr. Konečnému na II. internu ve FN Olomouc?
Katka
Jo a toho nejlepšiho chlapa mám JÁ abyste věděly a zrzavé taky neni![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host