Ahoj, no plnně tě chápu..sem na tom takytak, akorát tea nemám toho přítele, protože nějak nemám na to se někomu svěřovat s mým stavem..mám strach, že by to nemusel pochopita myslel by si kdo ví co. Jakože neumím prostě někomu říst, že mi není dobře, protožemám hroznejprůjem nebo krvácení. Lidi, co to neznají to nepochopí a u chlapů se bojim, že by to skončilo trapasem

jinak tedaza barbinku mě nepovažují, jensi myslí, že sem totální nudařka, když se neumimani pořádně ožrat a dokážu selej večer pít vodu bez bublinek. a to když řeknu číšnici, že chcu vodi bez bublinek a ona řekne že mají jen perlivou a já teda na to, že si dám čaj, tak všichni hned, že su frfňa, že mi vadí bublinky ve vodě atd. nechápou, že mám potom takový křeče v břiše, že bych musela asi jít domů či co..

no a další trapas, co se mi blbě vysvětluje, že když se najim, a začne se mi to v tom střevě rovnat, tak mi z břicha vychází fakt divný zvuky...to se taky blbě vysvětluje, když sem s někym sama a moje UC na mě mluví zevnitř

já si myslim, že tohle pochopí snad jen málokdo. Dokonce ani moje mamka, sestra otec a zbytek rodiny, kteří ví, jak sem na tom byla před rokem, mi nejsou schopni rozumět. O kamarádech ani nemluvim, některým sem to ani neřkla, protože jemi jasný, že by na mě hleděli jakože..no a co nám jedo toho...jedinej kdo mě trochu chápe je spolužačka, která vystudovala zdravku, takže zhrubaví o co de. takže asi tak. Podle mě sme na tom všichni stejně, kromě těch, kdo měli štěstí a narazili na tolerantní partnery co mají pochopení...
Jo a ještě sem se chtěla zeptat, co je to ta/ten píštěl..a proč se kvůli tomu nemůže jezdit na kole???Protože já si chcu letos kolo koupit, ale jestli mě tohle čeká po nějaké době nemoci taky, tak to asi vyhodim peníze a pak už na to kolo třeba za rok nesednu????