questran
questran
Vážení, asi jeden rok po resekci střeva se mému synovi přes léčbu azaprinem opět vrátily potíže- četné průjmy. S ošetřujícím lékařem jsme však našli způsob, jak je úplně odstranit- jedno balení přípravku questran ráno. Průjmy zcela vymizely. Ovšem vymizel i tento zázračný přípravek z lékáren. ČR totiž pro malý odběr tento přípravek přestala dovážet. Asi není dostatečně komerčně úspěšný. Nám funogval jako malý zázrak, nechali jsme si jej vozit jako přímý odběr z lékárny ze Slovenska, ovšem za plnou cenu 500,- Kč za balení o 50 sáčcích. Teď však i Slovensko s odběrem tohoto medikamentu končí a poslední balení stálo už 3 x tolik - asi 1650,- Kč, cena skoro neuvěřitelná. Máte někdo tento přípravek doma a neužíváte jej? Moc by nám pomohl, syn bez něj nemá normální komfort života. S díky Alena Krkošková
Milá Aleno,moc zdravím.Také jsem se setkala s Questranem,taktéž jsem po operaci střev,kdy mi byla část odebrána,po porodu jsem trpěla téměř 2 roky jen v průjmech,až jsem změnila lékaře,který mi konstatoval diagnozu malabsorbce žlučových kyselin,řekl,že už to nelze vyléčit,že důležitá část střeva mi byla odebrána a proto mi doporučil lék Questran,kde se dá sehnat vůbec netuším,mně jej objenal přimo lékař,trvalo to téměř měsíc,ale vyšlo to,prý to přišlo z ciziny.Jedno balení vyšlo ale na 1300,-Kde se léčíte,optejte se lékaře,ať vám ho objedná,pokud to půjde.Je fakt,že tento lék,jako jediný mi pomohl proti průjmům a už zas vím,po 2 letech co je to tuhá stolice.Člověk může zase začít normálně žít.Jinak jsem četla od různých lidiček,že si jej kupují v Německu či Rakousku,pod malinko jiným názvem,momentálně si nevzpomínám.Jak jste na tom,od té doby,co jste sem psala,sehnali jste ho?Přeji mnoho úspěchů.
Křiklánová Pavlína
Křiklánová Pavlína