Ahoj lidičky,
chci změnit lékaře. Přestěhovala jsem se do Olomouce. Jaké máte, prosím, zkušenosti s lékaři v Olomouci? Kam chodíte? Můžete mi, prosím, někdo poradit? Díky. Katka
Lékaři v Olomouci
Ahoj Katko, jestli máš na mysli fakultní nemocnici, tak na II. interně se tím zabývá doc.Procházka. Prý je dobrý přes Crohna, syna k němu budou převádět jak mu bude 19 z dětské kliniky.
Na II. interně se na Crohna specializují včetně různých studií a testů.
Hodně úspěchu a pak prosím dej věd+t, jak to vidíš, ať víme, do čeho půjdeme!
Na II. interně se na Crohna specializují včetně různých studií a testů.
Hodně úspěchu a pak prosím dej věd+t, jak to vidíš, ať víme, do čeho půjdeme!
Jsem nadšená. Došla jsem tam s doporučením od prak. lékaře. Paní za sklem mi řekla, ať přijdu za měsíc. Tak jsem se nedala a řekla, že mám problémy a potřebuju léky. Byla protivná, ale zapsala mě. Čekala jsem hodinu. Dostala jsem se k mladému doktorovi. Všude samý důchodce. Až pak mi doktor řekl, že jdu ve špatný den, že je poradna pro žadudkáře a proto jsou tam hlavně důchodci. Byla jsem u něj hodinu. Poprvé jsem měla pocit, že má na mém léčení někdo zájem. Povídali jsme si o nemoci, o možnostech léčení, o možném těhotenství, taky o výzkumech, které tam provádějí. Mohla bych být v testovací skupině. Což beru, ráda bych přispěla k rychlému nalezení něčeho, co nás všechny vyléčí. Proklepl mě ze všech stran, vzal mi 4 ampule krve. Budu si vést deník, co jím a jak mi po tom je. Doufám tedy, že tento perfektní přístup nebyla výjimka a že taková péče na II. interně FN bude pořád. Díky Vám strašně moc za doporučení!!! Katka
Myslím že tovyjimka nebyla. Přešla jsem k MUDr. Konečnemu z dětské kliniky (od dr Vospělové - ta je zlatá). Strávila jsem v ordinaci taky asi hodku, všechno jsme dukladně probrali zepředu zezadu zleva zprava, deniček jsem ukázala, pochválená jsem byla...zkratka spokojenost:o)Jsem nadšená. Došla jsem tam s doporučením od prak. lékaře. Paní za sklem mi řekla, ať přijdu za měsíc. Tak jsem se nedala a řekla, že mám problémy a potřebuju léky. Byla protivná, ale zapsala mě. Čekala jsem hodinu. Dostala jsem se k mladému doktorovi. Všude samý důchodce. Až pak mi doktor řekl, že jdu ve špatný den, že je poradna pro žadudkáře a proto jsou tam hlavně důchodci. Byla jsem u něj hodinu. Poprvé jsem měla pocit, že má na mém léčení někdo zájem. Povídali jsme si o nemoci, o možnostech léčení, o možném těhotenství, taky o výzkumech, které tam provádějí. Mohla bych být v testovací skupině. Což beru, ráda bych přispěla k rychlému nalezení něčeho, co nás všechny vyléčí. Proklepl mě ze všech stran, vzal mi 4 ampule krve. Budu si vést deník, co jím a jak mi po tom je. Doufám tedy, že tento perfektní přístup nebyla výjimka a že taková péče na II. interně FN bude pořád. Díky Vám strašně moc za doporučení!!! Katka
jeejdáááááááá,co to????Tady sou i lidi z Olomouce???Tak to sem ani nevěděla...a dokonce padají i jména, co znám...taktéž chodim k primáři Konečnému...akorát teda nevim no, asi má pravdu když říká, žemoje potíže jako průjem a krev už asi 3/4 roku jsou v pořádku, vzhledem k mému postižení střeva...jinak si myslím, že konečný je dosti dobrý, protože se podílí i na nějakém megy výzkumu nových léků...kterého bych se jako pokusnej králik ráda zůčastnila, lež nemohu, protože už nějaká čas zase nevim, co je to klidová fáze UC
zdravím
já jsem ze Šternberka, před čtyřmi měsíci mi diagnostikovali Crohna...chodím ve Štbk na gastroenerologické oddělení k panu doktoru Tůmovi...zatím si nemůžu ztěžovat, ale pokaždé když jsem u něj byl tak mě objednal na nějaké vyšetření asi k němu přestanu chodit ... poprvé to bylo kolonoskopie a teď enteroklýza, které se docela bojím ...myslíte,že bych se mohl zařadit k nějakým výzkumům v Olomouci, ale zůstat u svého lékaře?? přeci jen dojíždět do Olomouce pro napsání léků nebo při nějakých problémech je s touto nemocí ještě větší zátěž....
díky za odpovědi
Luboš
já jsem ze Šternberka, před čtyřmi měsíci mi diagnostikovali Crohna...chodím ve Štbk na gastroenerologické oddělení k panu doktoru Tůmovi...zatím si nemůžu ztěžovat, ale pokaždé když jsem u něj byl tak mě objednal na nějaké vyšetření asi k němu přestanu chodit ... poprvé to bylo kolonoskopie a teď enteroklýza, které se docela bojím ...myslíte,že bych se mohl zařadit k nějakým výzkumům v Olomouci, ale zůstat u svého lékaře?? přeci jen dojíždět do Olomouce pro napsání léků nebo při nějakých problémech je s touto nemocí ještě větší zátěž....
díky za odpovědi
Luboš