Ahojky lidičky,už jste někdo slyšel o zelených potravinách?Objevila jsem přípravek pod názvem mladý ječmen a prý je očistou pro celý organismus a řasa je dobrá pro vyčištění tlustého střeva.Máte s tím někdo zkušenosti,slyšeli jste o tom,užíváte jej někdo?
Křiklánová Pavlína
mladý ječmen a řasa chlorella
já mladý ječmen piju a jsem s tím spokojená,je to hladkej prášek a můžou to pít i lidi s crohnem,na každýho to působí jinak,ale za zkoušku nic nedáš.
cituji to co je psané v letáku: "díky formě zpracování,na rozdíl od nápojů s travní vlákninou,je tak jemný,že ho můžou pít lidé s crohnovou chorobou,takže si nemyslím,že by ti nemoc zhoršilalle je to jen můj názor.
cituji to co je psané v letáku: "díky formě zpracování,na rozdíl od nápojů s travní vlákninou,je tak jemný,že ho můžou pít lidé s crohnovou chorobou,takže si nemyslím,že by ti nemoc zhoršilalle je to jen můj názor.
Re: mladý ječmen a řasa chlorella
Já nemám přímo crohna, ale neobvyklou aftozní proktitidu. Lidi psali na netu v diskuzích o řase chlorelle, že po ní mají extrémní zácpu a jinak bez efektu. I já byl po ní zabetónovanej. Proti zácpě mi kámoš doporučil sníst 450 g bílého jogurtu a dýňová semena a já kakal jak batole a řasu chlorellu vyhodil. Mladý ječmen i chlorellu většinou prodávají přímí distributoři a ti ji vychvalují a pracují až na principu sekty (podobně jako multilevl Amway).