LEKY a DOPLATKY
Já doteď neplatil nic, ale teď mě to stálo cca 60,- Kč za 1 balení a to je zřejmě ještě hodně levné oproti jiným lékárnám (ptal sem se i jinde). Prý je to na základě nějakého nařízení od ledna, na skladě v této lékárně prý, ale už mají další kusy, který budou stát něco málo přes stovku za kus. To je fakt neuvěřitelný!
Slyšel si v neděli Rátha ne? On léky zlevňuje. To vidíme...Já doteď neplatil nic, ale teď mě to stálo cca 60,- Kč za 1 balení a to je zřejmě ještě hodně levné oproti jiným lékárnám (ptal sem se i jinde). Prý je to na základě nějakého nařízení od ledna, na skladě v této lékárně prý, ale už mají další kusy, který budou stát něco málo přes stovku za kus. To je fakt neuvěřitelný!
Spíš se bojim, aby to ještě nebyly staré zásoby. Pochybuji, že někdě bude dál bez doplatku. V Pardubicích na Karlovině dříve nula, teď snad přes 70.tak jen potvrzuji ze v nemocnicni lekarne v Brne Bohunicich i po novem roce nedoplacim na Pentasu, Prednison, Imuran ani Helicid ani korunu.
Nastesti:-)
joj no vidis, to me nenapadlo...
doufam ze ne:-)
je tady jeste nekdo kdo nedoplaci za pentasu?
doufam ze ne:-)
je tady jeste nekdo kdo nedoplaci za pentasu?
Spíš se bojim, aby to ještě nebyly staré zásoby. Pochybuji, že někdě bude dál bez doplatku. V Pardubicích na Karlovině dříve nula, teď snad přes 70.tak jen potvrzuji ze v nemocnicni lekarne v Brne Bohunicich i po novem roce nedoplacim na Pentasu, Prednison, Imuran ani Helicid ani korunu.
Nastesti:-)