LÁZNĚ
Ahojky všem,
prave jsme se dostali na net. Je to tu fajn. Cizincu je tu hafo, ale da se to prezit. Chodime spoluecne do mesta, a tak. Chodim kousek dal na vridlo 3x denne na vridlo A, ktere ma 72 stupnu. da se to pit, hlavne to musis pit teple, protoze pak je to blivajs. Napsali mi masaze-klasice, podvodni, dostavam bahno, elektriku, bazen, perličky a chodim na jogu.
Tak prijedte taky, je tu malo mladych.
čauky
prave jsme se dostali na net. Je to tu fajn. Cizincu je tu hafo, ale da se to prezit. Chodime spoluecne do mesta, a tak. Chodim kousek dal na vridlo 3x denne na vridlo A, ktere ma 72 stupnu. da se to pit, hlavne to musis pit teple, protoze pak je to blivajs. Napsali mi masaze-klasice, podvodni, dostavam bahno, elektriku, bazen, perličky a chodim na jogu.
Tak prijedte taky, je tu malo mladych.
čauky
Ahojky marodi,
docela dlouho jsem tu nebyla
. U mě je to v klídečku, zrovinka v úterý jsemse vrátila z lázní a jen tak jsem si zjistila, že jsem na tom z těch nemocných lidiček ještě dobře. Žádná operace, jen jeden špitál se zánětem.
Kdo si chce odpočinout, tak ať jede.
Je tam sranda
Hlavně teď je ještě klid a není tam tolik cizinců.
A HLEDÁM TURNUS, který tam se mnou pobýval, pár lidiček fotilo - tak dejte vědět, kam dáte fotečky.
Tak pa a pište.
docela dlouho jsem tu nebyla

Kdo si chce odpočinout, tak ať jede.

A HLEDÁM TURNUS, který tam se mnou pobýval, pár lidiček fotilo - tak dejte vědět, kam dáte fotečky.

Tak pa a pište.
Ahojte, po dlouhé době jsem zas zašla na fórum. Zdravím vás z Karlových Varů, kde dnes začínám třetí týden.
A souhlasím s Mirkou - je tu málo mladých, tak by to možná chtělo se třeba nějak hromadně domluvit. Ať to tu není samej důchodce.
Chodím 3x denně na Vřídlo plus ještě pár procedur. Od jedné paní jsem slyšela, že je lepší jezdit v dubnu, že je tu pak hodně Rusů..a to můžu potvrdit, že těch tu je fakt dost a všichni se chovaj, jak když jim to tu patří..
Ale abych to uzavřela - jsem ráda, že jsem jela a lituji, že jsem nejezdila dřív. 

Jezdim pravidelne v cervenci/srpnu a vzdycky je tam nekdo ke mne vekove. Źbytek je vetsinou nejmene 3x starsi.Ahojte, po dlouhé době jsem zas zašla na fórum. Zdravím vás z Karlových Varů, kde dnes začínám třetí týden.A souhlasím s Mirkou - je tu málo mladých, tak by to možná chtělo se třeba nějak hromadně domluvit. Ať to tu není samej důchodce.
Chodím 3x denně na Vřídlo plus ještě pár procedur. Od jedné paní jsem slyšela, že je lepší jezdit v dubnu, že je tu pak hodně Rusů..a to můžu potvrdit, že těch tu je fakt dost a všichni se chovaj, jak když jim to tu patří..
Ale abych to uzavřela - jsem ráda, že jsem jela a lituji, že jsem nejezdila dřív.
![]()
Uz jsem domluvenej na letosni cervenec s jednou kamaradkou - mame dokonce stejnej hotel (uz potreti).
Ahooj, ještě nikdy jsem v lázních nebyla, samotné se mi nechce, ale asi by to vzhledem ke zdravotnímu stavu bylo vhodné..tak kdyby někdo měl zájem...je mi 25 a studuju VŠ
sunny-blue@seznam.cz

Imperial, a.s. Uz posedmy jedu do Svycarskyho dvora. Ted to nejak prejmenovali a spojili se Sancoussi, ale to snad nebude zadnej problemChasi, a do kterých lázní jezdíte? Taky Bohemia-lázně? My jsme se tu letos sešli docela fajn parta a už máme domluvený termín na květen. Snad se nám taky zadaří i stejný hotel.![]()
Sunny, určitě Ti písnu mailíka a domluvíme se. Tedy pokud se v květnu budeš schopná trhnout ze školy..![]()

Jó, tak o Sancoussi jsem zrovna včera slyšela, že je to tam lepší. Chlapi si tu totiž docela stěžují na jídlo, že jsou malé porce a že v Sancoussi je to s jídlem lepší. Mně dali z pojišťovny rovnou Kriváň a jsem spokojená, ale tak změna je život..uvidíme napřesrok.Imperial, a.s. Uz posedmy jedu do Svycarskyho dvora. Ted to nejak prejmenovali a spojili se Sancoussi, ale to snad nebude zadnej problemChasi, a do kterých lázní jezdíte? Taky Bohemia-lázně? My jsme se tu letos sešli docela fajn parta a už máme domluvený termín na květen. Snad se nám taky zadaří i stejný hotel.![]()
Sunny, určitě Ti písnu mailíka a domluvíme se. Tedy pokud se v květnu budeš schopná trhnout ze školy..![]()
Tam se mi libi... Kdyz jsem zacal jezdit, uvazoval jsem taky o Krivani (a spol.).

jj, mas pravdu - ve Svycaraku to je s jidlem lepsiJó, tak o Sancoussi jsem zrovna včera slyšela, že je to tam lepší. Chlapi si tu totiž docela stěžují na jídlo, že jsou malé porce a že v Sancoussi je to s jídlem lepší. Mně dali z pojišťovny rovnou Kriváň a jsem spokojená, ale tak změna je život..uvidíme napřesrok.Imperial, a.s. Uz posedmy jedu do Svycarskyho dvora. Ted to nejak prejmenovali a spojili se Sancoussi, ale to snad nebude zadnej problemChasi, a do kterých lázní jezdíte? Taky Bohemia-lázně? My jsme se tu letos sešli docela fajn parta a už máme domluvený termín na květen. Snad se nám taky zadaří i stejný hotel.![]()
Tam se mi libi... Kdyz jsem zacal jezdit, uvazoval jsem taky o Krivani (a spol.).
Jakou máš pojišťovnu?

Nekomu to nevyhovuje, ze je to daleko, ale ja mam radeji ten klidek a pohodu

Mam vzp.
jj, mas pravdu - ve Svycaraku to je s jidlem lepsiJó, tak o Sancoussi jsem zrovna včera slyšela, že je to tam lepší. Chlapi si tu totiž docela stěžují na jídlo, že jsou malé porce a že v Sancoussi je to s jídlem lepší. Mně dali z pojišťovny rovnou Kriváň a jsem spokojená, ale tak změna je život..uvidíme napřesrok.Imperial, a.s. Uz posedmy jedu do Svycarskyho dvora. Ted to nejak prejmenovali a spojili se Sancoussi, ale to snad nebude zadnej problemChasi, a do kterých lázní jezdíte? Taky Bohemia-lázně? My jsme se tu letos sešli docela fajn parta a už máme domluvený termín na květen. Snad se nám taky zadaří i stejný hotel.![]()
Jakou máš pojišťovnu?

Nekomu to nevyhovuje, ze je to daleko, ale ja mam radeji ten klidek a pohodu

Mam vzp.
[/quote]
Tak jsem se vydala na výlet do Švýcaráku. Udělali z něj čtyřhvězdičkovej hotel, ale říkal nám recepční, že prý jsou tam malé pokoje, že je lepší bydlet v Sancoussi..no nevím..