Lázně
-
kika [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ahoj, děkuji za reakci. Můj gastroenterolog mi lázně nedoporučil, řekl, že si mám vybrat sama. Nejvíce se mi líbily Mariánky, které sice jsou v indikačním seznamu, ale na jejich stránkách zažívací obtíže vůbec nejsou... O Karlových Varech jsem popravdě ani moc nepřemýšlela, myslela jsem, že ty prameny jsou v celé té západní oblasti stejné. Píšeš, že se musí nastoupit do 3 měsíců od schválení pojišťovnou. Já jsem ale někde četla (myslím, že to bylo na stránkách Františkových lázní), že se musí nastoupit do 3 měsíců od podání návrhu praktickým lékařem, tak teď nevím... Raději bych chtěla jet spíš ke konci září, až bude končit sezona a nebude tam tolik lidí, takže teď raději vyčkávám. A navíc to bude asi ještě komplikované, protože bych chtěla jet s přítelem nebo s bratrem ( UC a crohn) a u nich navíc není jisté, jestli dostanou také komplexní péči, nebo jen příspěvkovou, u které se to počítá zase jinak... Jinak k té žádosti - myslím, že na tu pojišťovnu to pošle doktorka sama. A s tím výběrem lázní, hotelu a pokoje, tak to se do toho formuláře pravděpodobně zapisuje, takže tam by neměl být problém, když si řeknu kam chci jet a jaký chci hotel a pokoj. Spíš mi jde o ten termín, ten bych si také chtěla vybrat, ale to už je asi moc...