Ahoj,
tak jsem zpátky z hor, ale za moc to nestálo. Počasí hrozný a lyže nic moc. Většinu času jsem strávila na takovém tom debilplace - skoro placaté , krátké sjezdovce. No, ale lepší než nic. Na nějaké pořádné lyžování to ale bohužel neni.
Ale na druhou stranu, tanec a řádění v nočním baru snášel můj crohn velmi statečně, tak že si vlastně nemám na co stěžovat...
Vjerka
Jake sporty provozujete???
tak jsem byla po zkouskovem na horach docela jsem se bala abych neco nechytila a taky ze jsem chytila- dostala jsem virozu, tak ted lezim doma, jinak jsem problemy s imunitou nemela na to ze beru imuran 125mg, tak je v pohode. Setkala jsem se s anginou, chripkou a spalou a nic. Ted me lae skolily hory a to jsem lyzovala docela rekreacne, ale clovek se oslabil. Priste radeji pojedu jen na jeden den. Mejte se hezky a prezijte chripkovou epidemii ve zdravi
Ahoj vsem, tak taky pripojim svou zkusenost z letosnich hor. Jela sem jen na 3dny, tusila sem, ze vic nezvladnu, a taky ze to bylo tak akorat, ale uzila sem si to, i kdyz sem prijela dost vycerpana. Mela sem problemy akorat pri traverzu z jedne sjezdovky na druhou, jaxem se moc namahala a zadychala, tak me brisko docela dost bolelo. A taky na prkne, to je na organismus zaprah. Jinak dobry.
No a chripku uz maji snad vsichni kolem me, tak doufam ze i se svyma 125mg imuranu jeste chvili vydrzim:)
No a chripku uz maji snad vsichni kolem me, tak doufam ze i se svyma 125mg imuranu jeste chvili vydrzim:)