invalidní důchod
-
monag
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
invalidní důchod
ahoj, prosím vás, je tady někdo na plném invalidním důchodu a jak dlouho musí být člověk nemocný, aby o něj mohl požádat a jak se o něj žádá. A jaká je jeho případná výše? Děkuji
-
Jindra
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ahoj.Mám plný inv.důchd už dlouho,jak musí být dlouho člověk nemocný přesně nevím ale u mě to proběhlo relativně rychle.Byl sem v nemocnici a když sem se vrátil byl sem pozván k revizní komisi a obvodní jim předala všechny papíry,nálezy i to co sem přines z nemocnice a byl sem informován že sem v invalidním důchodu.Takže hlavní podnět dává obvoďák a revizní komise.Je to už dlouho a nepamatuju si přesný postup ale revizáci posílají ještě papíry do Prahy a odtamtud přijde definitivní rozhodnutí.Tak nějak to bylo u mě,teda pokud si to správně pamatuju.Teď po všech navýšení mám 7.900 ale začínal sem asi na 4.900.Snad tato informace postačí.Přeju hodně nervů s důchoďákama.ahoj, prosím vás, je tady někdo na plném invalidním důchodu a jak dlouho musí být člověk nemocný, aby o něj mohl požádat a jak se o něj žádá. A jaká je jeho případná výše? Děkuji
Jindra
-
monag
-
Jindra
Já sem po pátý operaci už operace přestal počítat.První operace to byla ta "hlavní" kdy mi odstranili část tlustýho střeva no a pak následovaly abscesy těch bylo spousty a na různých místech.Nerad bych to zakřikl ale už asi půl roku mám klid.ahoj Jindro, díky za odpověďa byl jsi operovaný? díky
Jindra
-
monag
Tak Ti držím palce, ať jsi hodně dlouho v klidu pa,paJá sem po pátý operaci už operace přestal počítat.První operace to byla ta "hlavní" kdy mi odstranili část tlustýho střeva no a pak následovaly abscesy těch bylo spousty a na různých místech.Nerad bych to zakřikl ale už asi půl roku mám klid.ahoj Jindro, díky za odpověďa byl jsi operovaný? díky
Jindra