Věrka
-
Věrka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Věrka
Mam už druhým rokem problémy se zaříváním. Jsem stále nafouklá jako balón, škrouká ve mě, mám často bolesti v okolí pupku. Vždy se to projeví hodinu po každém jídle. Myslíte, že může jít o Crohna?
-
Mates
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ahoj věrko na tuhle otázku Ti dokáže odpovědět jen doktor po vyšetření, ale nečekal bych moc dlouho čím dřív na to přidou tím víc se s tím dá dělat. Chce to gastroenterologa z nějaký větší nemocnice někde tady byl příspěvek o tom kde s tím v Praze umí něco dělat.
Mam už druhým rokem problémy se zaříváním. Jsem stále nafouklá jako balón, škrouká ve mě, mám často bolesti v okolí pupku. Vždy se to projeví hodinu po každém jídle. Myslíte, že může jít o Crohna?
-
Věrka
Ahoj věrko na tuhle otázku Ti dokáže odpovědět jen doktor po vyšetření, ale nečekal bych moc dlouho čím dřív na to přidou tím víc se s tím dá dělat. Chce to gastroenterologa z nějaký větší nemocnice někde tady byl příspěvek o tom kde s tím v Praze umí něco dělat.Ahoj Matesi, děkuji ti za radu!Mam už druhým rokem problémy se zaříváním. Jsem stále nafouklá jako balón, škrouká ve mě, mám často bolesti v okolí pupku. Vždy se to projeví hodinu po každém jídle. Myslíte, že může jít o Crohna?