Ordinace v Ruzove zahrade
Ordinace v Ruzove zahrade
Jeee decka ted koukam na telku a jedna z herecek tohohle serialu ma ve scenari púravdepodobne nejakou nasiui breberu..bu UC nebo MC...tak uz "sme se dostali" i do takoveho sledovaneho seriualu. Mam z toho docela radost..zacina se o tom HODNE mluvit a to je podstatne!!! Remisi zdar a mejte se skvostne, baruna
joo, ja si to rikala hnedka podle tech jejich priznaku, co mela v utery. Jsem ji odhadla diagnozu hnedka. ..akorat jsem teda spis tipovala MC a ona ma zatim UC..
Ale je pravda, ze pro nas je asi fajn, ze se o tehle nemoci zacina mluvit..uz se mi totiz stalo, ze lidi na me koukali skrz prsty - si mysleli, co mam proste za odsouzenihodnou chorobu..
Ale je pravda, ze pro nas je asi fajn, ze se o tehle nemoci zacina mluvit..uz se mi totiz stalo, ze lidi na me koukali skrz prsty - si mysleli, co mam proste za odsouzenihodnou chorobu..
jj, ja sem to taky tipovala uz v utery, taky sem to tipovala spis na MC, jak rikala, zee ji je zle...me totiz u UC moc sooufl nebyva..spis mam ty ostatni priznaky..takze tak no, opatrujte se decka a at slouzi!
joo, ja si to rikala hnedka podle tech jejich priznaku, co mela v utery. Jsem ji odhadla diagnozu hnedka. ..akorat jsem teda spis tipovala MC a ona ma zatim UC..
no, ono celkove mi prijde, ze o nasich nemocech vedi uplny kulovy - rada bych i videla, jak by slecna po tydnu v nemocnici (nebo jak dlouho tam byla) mohla hnedka jet do skoly..
Dneska v ordinaci mi ale přišlo divný,že je podruhé v nemocnice a odchází a doktor říká že už nebude mít krev a ani jí už nebude tak špatně.. Já byla v nemocnici a vždy se mi to tam jedině zhoršilo,protože jsem se nervovala...
No máš pravdu když někomu řeknu že mám crohnovu nemoc myslej si že jsem asi postižená či co je to ale docela smutný a ještě k tomu v téhle době každý se stará o svý a nějaký potíže natož chronický nemoci ho nezajímají najde se pár lidí ale to jsme my "choroby" sice jsem po nějakém čase v práci vedení řekla co to mám za nemoc a tak nějak vysvětlila jak to prbíhá a co je při tom za obtíže teï už ví že když jsem se kroutila na židli a lítala na záchod nebylo to určitě ulejvání
Teda holky, ja jsem se na ten seriál podíval a o UC/MC tam nic nebylo. Kde jste to videly?
http://www.stream.cz/clanek/707-gynekol ... ni-klinika
TRENER
TRENER
dcera Gity to má (jako tý doktorky z gyndy) - musíš mít štígro, není to tam v každém dílu..
Teda holky, ja jsem se na ten seriál podíval a o UC/MC tam nic nebylo. Kde jste to videly?
TRENER
Mě se hrozně líbilo jak odcházela z té nemocnice plná elánu, namalovaná, veselá. Já vypadám po odchodu z nemocnice ještě 14 dní jak troska a jestli teda měla prújmy tak by musela být pěkně oslabená a vyčerpaná. je to trapné vzali to tak okrajově jako by se nic nedělo a vše se spravilo hned samo. hafinko já když jsem řekla v práci co mi je, tak se mě šéf zeptal jestli mám jako tu nemoc modelek (bulimii nebo anorexii myslel)
noo decka, takly si rikam, ze to tam pekne zjednodusujou..asi jim dosla gynekologicka temata, tak prisli s necim jinym, ale jde videt, ze slecny scenaristky o tom prd vi..me treba zase fascinovala ta jeji "dieta" a zeleninova obloha na taliri...mam pocit, ze bezezbytkova dieta se moc neresi.. ale tak co my vime, treba se to v dalsich dilech zase trosku zdramatizuje..