Dáši, možná by bylo lepší s těhotenstvím chvilku počkat, protože Prednison sám o sobě není nic moc ani pro náš organismus,natož asi pak pro mimčo.Ale určitě se nestrachuj, jednou to určitě bude možné a až nebudeš brát kortikoidy, budeš určitě i klidnější až otěhotníš
Anýsku, já mám crohna 17let, před třema rokama jsem porodila naprosto zdravého chlapečka.Ikdyž je fakt,že při prvním těhotenství jsem měla velké potíže.Teď jsem 17tt a všechno je zatím naprosto v klidu a v pořádku a já věřím, že to tentokrát tak i zůstane

Víš, myslím si,že strach není nejlepší rádce..před tímto druhým těhotenstvím jsem měla opravdu šílený strach a nemohla jsem se rozhodnout,jestli jít do druhého mimča nebo ne.Doktoři mi taky moc nepomohli, protože mě docela odrazovali..jenže někde uvnitř jsem věděla,že to druhé mimčo prostě chci a hotovo..moje mamka se zabývá výkladem karet a řekla mi,že těhotná budu,že bude všechno v pořádku a hlavně,že se ale musím zbavit strachu a obav,jinak že to nebude dobré ani pro mě ani pro mimi..jenže jak se zbavit obav, po tom všem, co jsem zažila,to už mi neporadila

Nějak jsem ten strach dokázala potlačit a vidíš...všechno je v klidu..
Takže jediné co ti můžu poradit, snaž se v první řadě dát do pohody a věř doktorům..udělají to nejlepší pro tebe i miminko..myslím si totiž, že v dnešní době se zříkat mimča kvůli crohnovi, není to nejšťastnější řešení.Jednou by tě to mohlo moc mrzet.Takže pokud jsi po zdravotní stránce v pořádku, jdi do toho.opravdu to stojí za to!!!!! Budu ti mooooc držet palce a určitě dej vědět, jak pokračuješ v rozhodování