Ahoj holky, tak jsem tady strašně dlouho nebyla, protože se mi totálně zbořil počítač a já už jsem se bála, že vás už ani nenajdu, protože mi z něj všechno zmizelo
Tak jsem už 13tt, konečně mi přestává být tak strašně špatně od žaludku... je teda fakt, že mám na nevolnosti stále po ruce zázvorová lízátka z lékárny, ale už jich nepotřebuju tak moc..... zatím mám všechny testy a výsledky v pořádku a i crohn zatím dává pokoj, tak věřím, že tentokrát to bude všechno v pořádku

Jen jsem si už musela koupit těhotenské kalhoty, protože "rostu" jako z vody, což z prvního těhotenství vůbec neznám, jelikož jsem přibrala za celé těhu jen 7kg..ale to bylo zase tím, že jsem měla moc škaredě rozjetého crohna..Jinak se holky, které berete Imuran, ničeho nebojte, doktoři sice na to mají každý jiný názor, ale všichni vědí co dělají a určitě chtějí pro vás i pro miminko jen to nejlepší!!! A navíc..kdybyste viděly, co všechno rvali do mě v prvním těhotenství, nevěřily byste, že můj syn je naprosto zdravé a moc šikovné dítě
Tak se všechny moc a moc opatrujte a hlavně buďte v pohodě a užívejte si svátky. Pa pa