Zdravim lidi

Delsi dobu jsem se neozval (bylo mi dobre, tak jsem nemusel

). Prozil jsem krasne 3 roky v remisi, kdy jsem skoro nebral leky, k doktorovi chodil jen na pokec jednou za pul roku a uzival si zivota naplno

jooo, to byly casy. Nyni je situace trochu jina. Uz 3 mesice mi krvaci vyfuk a to docela proudem, bolesti se stale stupnuji. pocet stolic za den uz ani nepocitam. Nejhorsi na tom vsem ale je, ze uz nezabira zadna lecba. Zacalo to Medrolem, Imuranem, Salofalkem (tbl, klyzma, cipky) a konci to Remicadem (uz 4-ta davka). Jak to tak vypada, tak po 10-ti letech leceni jsem rezistentni vuci veskerym lekum. Zkratka dnesni doba neni schopna mi nabidnout lek, ktery by zabral. Navic po tak brutalnim leceni (ktere je bez vysledku) mi to hezky clouma s psychikou. Jsem hodne podrazdeny, naladovy atd....vsak to znate

Nejvic me ale trapi, ze kvuli kravinam vyjedu na lidi, ktere mam rad a to konkretne na moji pritelkyni, ktera to vsechno absolvuje semnou

Kazdy den cekam, kdy mi da vypoved...(ja bych si ji sam uz davno dal) Rozhodl jsem se tedy, ze se zacnu lecit sam a to tak, ze vysadim vsechny leky (nepoznavam rozdil jestli je beru nebo ne) a zacnu byt v pohode...proste nic neresim a uvidim, jestli mi to pomuze. Ma nekdo podobne zkusenosti? Taky nekomu nezabira lecba? Budu rad, pokud se semnou podelite i o svuj pribeh
Jeste bych chtel dodat, ze mi doktor porad vnucuje stomii, ale na to nejdu, ani kdyby mi ty streva mely vypadnout jednoho dne do zachoda...
bye... Ladik