Mám dotaz?
Mám problém s tím, že se ve mě hromadí nadměrné množství plynů a často pociťuji v této souvislosti srdeční arytmii. Setkal jste se někdo i s tímto problémem?
Věrka
Věrka
-
Věrka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Jitka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Jitka
-
jita
díky za objasnění, teď mně teprve došlo, že tyto problémy, myslím arytmie občas taky mám. To je děs, jak nám ta nemoc dovede zavařit. J
Nadýmání a větry mě občas zlobí, když se hodně najím. Je lepší si vzít např. každé dvě hodiny něco k zakousnutí než objemné jídlo. Jinak k arytmii: tu pociťuji vždy přibližně 2 až 3 hodiny po užití prednisonu.Měj se pěkně.