Jo, Sanocussi ma o neco vetsi pokoje nez SD, to je pravda. Nicmene, ja v nem travim tak malo casu, ze je mi to jedno. SD byl (a porad je) mensi hotel spis rodinneho typu a to se mi libilo vic nez anonymni SancoussiTak jsem se vydala na výlet do Švýcaráku. Udělali z něj čtyřhvězdičkovej hotel, ale říkal nám recepční, že prý jsou tam malé pokoje, že je lepší bydlet v Sancoussi..no nevím..jj, mas pravdu - ve Svycaraku to je s jidlem lepsiJó, tak o Sancoussi jsem zrovna včera slyšela, že je to tam lepší. Chlapi si tu totiž docela stěžují na jídlo, že jsou malé porce a že v Sancoussi je to s jídlem lepší. Mně dali z pojišťovny rovnou Kriváň a jsem spokojená, ale tak změna je život..uvidíme napřesrok.Jakou máš pojišťovnu?
) Posledni tri roky absolutni spicka. Nevim, jestli to ale letos nezmenili
Mam sice crohna, ale jim jako das (ted, obcas
)).
Nekomu to nevyhovuje, ze je to daleko, ale ja mam radeji ten klidek a pohodu
Mam vzp.
Trochu mě však zarazil příplatek za jednolůžák, který činí 400 Kč/noc. V Kriváni jsem to měla za 150 Kč/noc. Ale moc se mi v Sancoussi líbil ten stojan, kam je vyvedeno Vřídlo..to vypadalo opravdu prakticky.
![]()

Jj, doplatek tam je 400 Kc/ den na 1l pokoj, se vsema poplatkama a doplatkama tak za 3 tydny zaplatim skoro 11 tisic - ale porad je to levnejsi nez kdybych mel platit celou trzni cenu pobytu...