CHTĚLA BYCH ZEPTAT, NĚKDO Z VÁS MĚLA S TOUTO NEMOCI PROBLÉM S OPLODNĚNÍM?? S PŘÍTELEM BOJUJEME O DRUHÉHO POTOMKA UŽ ROK, LONI DR.Z GASTRO MI POVOLIL OTĚHOTNĚT, JENŽE DOTED NÁM NEJDE

dekuji ti za podporeni doufam ze mi to vyjde a vsem co by chteli to co ja.Drzim vsem PALCE CO BOJUJI S TOUHLE ZRADNOU NEMOCIShanta: A proc by to nebylo mozne? Nebyla ani prvni ani posledni:) Spis jde o tvuj zdravotni stav jinak. A ackoli obvykle zeny, ktere maji Crohna strasi s tehotentsvim a vice je hlidaji, vim o nekolika zenach (vcetne me), kterym tehotenstvi vyslovene prospivalo. TAkze ve vyvodu urcite problem neni. Drz se!
Ahojky Danulko,Any, ničeho se neboj!! Doktoři vždycky na první místo staví zdraví maminky a pak až dítěte. Samozřejmě, že se snaží udělat maximum i pro nás i naše prcky, ale pokud není v dobrém stavu matka, pak je to horší i pro mimčo.
Pokud už jsi došla až do takového stupně těhotenství, pak věř, že to bude dobré až do konce!! A doufám i po tom!
Takže hlavu vzhůru a i když porod není nejpříjemnější věc na světě, jde vcelku v pohodě zvládnout a to miminko za to určitě stojí![]()
Držím ti moc palce a určitě dej vědět, až to bude tvůj uzlíček na světě![]()
Ahojky Danulko,
moc děkuji hrozně mě to uklidnilo a to malý za to určitě stojí a moc se těšíme až ho budeme mít v náručí.
Moc děkuji za držení palečků a určitě dám vědět až to budeme mít za sebou.
Pá a ještě jednou děkuju
Ahojky Danulko,Any, ničeho se neboj!! Doktoři vždycky na první místo staví zdraví maminky a pak až dítěte. Samozřejmě, že se snaží udělat maximum i pro nás i naše prcky, ale pokud není v dobrém stavu matka, pak je to horší i pro mimčo.
Pokud už jsi došla až do takového stupně těhotenství, pak věř, že to bude dobré až do konce!! A doufám i po tom!
Takže hlavu vzhůru a i když porod není nejpříjemnější věc na světě, jde vcelku v pohodě zvládnout a to miminko za to určitě stojí![]()
Držím ti moc palce a určitě dej vědět, až to bude tvůj uzlíček na světě![]()
Ahojky Danulko,
moc děkuji hrozně mě to uklidnilo a to malý za to určitě stojí a moc se těšíme až ho budeme mít v náručí.
Moc děkuji za držení palečků a určitě dám vědět až to budeme mít za sebou.
Pá a ještě jednou děkuju
moooc se omlouvám že dávám vedět až teď ale vůbec jsem se sem nemohla dostat. Narodil se nám zdraví chlapeček 49 cm s váhou 3100g jmenuje se Vojtíšek dnes je mu půl roku a 2 dny. Je to zlatíčko jen nás trápili véééliké koliky.
Jinak porod byl vyvolaný takže nic moc ale nakonec jsme to zvládli dobře a hlavně jsme v pořádku. tak jen že jsem slíbila že dám vedět sice s velkým spožděním ale nakonec jsem se sem dostala. Pá
Ahoj Any, no tak to teda veeeeeeliká gratulace
Ahoj Šáry, taky jsem dřív brala všechny léky jako ty, ale pak mi postupně vysazovala dr. Prednison a po několika letech i Pentasu a teď jsem asi půl roku jen na Imuranu. Je to imunosupresivum a potlačuje v těle imunitní reakce organismu. Nepoznáš na sobě nic, jen budeš muset chodit častěji na odběry krve, protože může ovlivňovat krevní obraz..já ho beru už ale dost dlouho a všechny výsledky mám v pořádku. Držím palce, ať jsi i ty co nejdýl v kliduAhoj, prosím nemáte někdo zkušenosti s Imuranem? Dřív jsem brala Pentasu a občas Prednisol, ale teď mam vše dohromady, Pentasu, Prednisol a ještě pro mě nový Imuran. Nevím co čekat..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host