Crohn a gravidita
Ahoj Dani,také moc a moc gratuluji a Tobě i Danielce přeji do života mnoho štěstíčka a hlavně zdravíčka.Doufám,že už jsi v pořádku a v pohodě.Naše Barunka přišla na svět přesně 2měsíce před Vámi (8.9.),dneska už je to slaďoučká princezna,je moc hodná a dělá nám jenom radost,takovej mrňavej smíšek.
Jinak přeji všem krásné Vánoce,mnoho štěstí v Novém roce,ať se Vám splní i ta nejtajnější přání a Vám všem,které toužíte po tom nejkrásnějším dětském úsměvu,ať přiletí čáp co nejdříve,protože pro ženu není nic krásnějšího,než vidět dětský úsměv,který patří jen jí...mamince. Krásné Vánoce....
Mirka
Jinak přeji všem krásné Vánoce,mnoho štěstí v Novém roce,ať se Vám splní i ta nejtajnější přání a Vám všem,které toužíte po tom nejkrásnějším dětském úsměvu,ať přiletí čáp co nejdříve,protože pro ženu není nic krásnějšího,než vidět dětský úsměv,který patří jen jí...mamince. Krásné Vánoce....
Mirka
Ahoj holky, už jsem se tu dlouho neukázala, jen hlásím, že jsme zdárně v 21tt a crohník je "zatím" stále v klidu, snad mu to tak vydrží i nadále...
Jo, čekáme chlapečka, bude se jmenovat Adrienek, už se na něj s manželem moc těšíme, je to takovej náš ukopánek...
K UZ - ze začátku těhu jsem měla UZ každých 14 dní, vlastně to tak mám do teï a každý měsíc krev na gastro a UZ na gastro, moje pí. doktorky, obě, jsou strašně fajn a hlídají mě jako ostříž...Ono je to nakonec jedině dobře, aspoň vím, že je prcek v pořádku!!
Jo, čekáme chlapečka, bude se jmenovat Adrienek, už se na něj s manželem moc těšíme, je to takovej náš ukopánek...

K UZ - ze začátku těhu jsem měla UZ každých 14 dní, vlastně to tak mám do teï a každý měsíc krev na gastro a UZ na gastro, moje pí. doktorky, obě, jsou strašně fajn a hlídají mě jako ostříž...Ono je to nakonec jedině dobře, aspoň vím, že je prcek v pořádku!!
Ivana - hodně štěstíčka při snaženíčku!!! Nám se mimi povedlo po třetí měsíc snažení a to jsem brala Penthasu 3x3, Imuran 50mg denně a to je vše, ještě jsem si během snaženíčka pomáhala kys. listovou a pak jsem si koupila Calibrum Baby Plan - tohle mi schválila i moje gastrodr., prý se nemám bát, tělo dostává vše, co potřebuje a dělám si prý "vhodné prostředí" pro miminko! Takže ještě jednou, hodně štěstíčka, a se kulihrášek povede co nejdříve!!!
Kaminka: mě gastro doktorka řekla že žádné doplňky brát nemusím, že krevní obraz je na jedničku, ale i tak jsem si nasadila kyselinu listovou a budu brát Calibrum Baby Plan
na mimískovi začínáme pracovat od března-dubna, tak doufám že se nám taky zadaří v co nejkratší době. V srpnu se z Francie vracíme do čr tak bych nechtěla odjíždět s velkým břichem
. Přeji Ti a mimís pěkně roste a dám zprávu až se zadaří. Iva

Ivu,pozor na kyselinu listovou,mě jí doktor (gastro) v těhu zakázal,že dráždí střeva.V Baby planu je jí dostatek,tak a se nepředávkuješ! Jinak přeju úspěšné početí...M.
MirkaKaminka: mě gastro doktorka řekla že žádné doplňky brát nemusím, že krevní obraz je na jedničku, ale i tak jsem si nasadila kyselinu listovou a budu brát Calibrum Baby Planna mimískovi začínáme pracovat od března-dubna, tak doufám že se nám taky zadaří v co nejkratší době. V srpnu se z Francie vracíme do čr tak bych nechtěla odjíždět s velkým břichem
. Přeji Ti a mimís pěkně roste a dám zprávu až se zadaří. Iva