jsem moc ráda, že jsem našla tyhle supr stránky

ahoj,
jasny ze ti doktorka sebere Pentasu kdyz ti napise Sulfasalazinoboje ma totiz stejnou ucinou latku, jenom se to jinak vstrebava a Sulfasalazin lip pomaha i na ty klouby.
jinak klouby boli pri akutni fazi, melo by to bytr lepsi az budes v remisi...hodne lidi bere analgetika aby mohly aspon trochu chodit....
preju hodne stesti a hlavne dozivotni remisi
Vůbec kortikoidy sou potvory.Nejvíc asi ten Prednison.Já mám teď nestabilní crohn tedy často aktivitu a nasazování kortikoidů mě fakt zničilo kolena a páteř.Jakoby toho už nebylo tak dost...já se přepsala:) nenapsala mě Sulfasalazin ale Salozapyrinale to je fuk , ono to je asi stejný
Jinak mě kolena bolet přestala, tak snad to vydrží, konečně můžu chodit
![]()
Jinak Jindro máš pravdu, prednison je pěkná .......podle mýho to spíš uškodí než pomůže.. ale co se dá dělat no
![]()
ahoj,
jasny ze ti doktorka sebere Pentasu kdyz ti napise Sulfasalazinoboje ma totiz stejnou ucinou latku, jenom se to jinak vstrebava a Sulfasalazin lip pomaha i na ty klouby.
jinak klouby boli pri akutni fazi, melo by to bytr lepsi az budes v remisi...hodne lidi bere analgetika aby mohly aspon trochu chodit....
preju hodne stesti a hlavne dozivotni remisi
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti