mám crohna vůbec?
mám crohna vůbec?
zdravím .. chtěl bych se vás zkušenějších zeptat na váš názor jestli mám crohna nebo ne. Od minulého roku mě doktor dopuje pentasou, chvilku budenofalk, nyní prednison 50/mg a chce mi dát imuran . a teď k věci .. nic mi není nemám bolesti břicha ani průjem, horečky, zvracení, jíst můžu všechno a i na prednison si někdy dám jedno pivko .. a já prosně nemám vůbec žádný problémy .. lékař pořád něco mnění .. od června(tehdy mi to doktor řekl) jsem byl 4x na kolonoskopii a jednou na gastroskopii .. doktor říká že s největší pravděpodobností mám vzácnýho crohna co postihuje i žaludek ale nikdy mi to neřekl na 100% .. prednison se mnou ani nehejbl až na akné ... teď jdu zas na kolonoskopii a už mě je z toho fakt blbě když slyším co vše se mnou chtěj dělat .. můžete mi někdo poradit jestli si doktor náhodou jen nepřipisuje body ? .. chci si zase zablbnout .. zacvičit něco popít a bavit se ale prej radši nemám dělat nic na ten prednison .. akorád mi přijde že se nedokážu na nic soustředit a zrovna jak naschvál mám před maturitou .. díky těm co tohle dočetli až do konce a popřípadě bych byl rád za názpry 

Re: mám crohna vůbec?
Ahoj rada si s tebou vymenim par slov rad a rada si s tebou popovídám.Mám také svůj zapeklitý případ ohl.crohna. Takže pokud chceš,piš na fajnpokec84@seznam.cz