Od února letošního roku jsem měl nevysvětlitelné teploty ,stále k večeru kolem 37,2 apod. Prošel jsem mraky vyšetřeními,nespočet krevních testů, vždy bylo vše v pořádku,až na CRP 20-30 a zvýšenou sedimentací..až po kompletní kolonoskopii se našla "jehla v kupce sena"..
Ještě mě čeká CT, nicméně je to už skoro 100%.Mám postižené t.ileum,ale jestli i tenké střevo,to se ještě zjistí..
,...Začal jsem držet bezzbytkovou dietu,kterou jsem našel na internetu,a pořídil si i knihu,..nic smažené,kořeněné,žadný alkohol,zeleninu,ovoce(krom banánu),mléko,čokolády apod.
Nasadili mi Pentasu, 1g 4xdenně,což jsem četl že je nejvyšší dávka.Možná preventivně,než se ukáže co tenké střevo,možná cíleně.
Po začátku braní Pentasy,mi klesly teploty,byl jsem 10dnů bez teplot,držel dietu,a moc se fyzicky nenamáhal...
Vím že si asi stěžuju (nemám bolesti ani průjmy),jen teploty, lidi jsou na tom hůř,ale je to dost čerstvé (14dnů),ale život se mi nějak obrátil.
Cítím se unavený,víc než dřív (trochu mi klesl hemoglobin v krvi),a hlavně ty teploty,člověk je pak jako bez elánu.
Nevím,co čekat další den,nemám náladu nic plánovat,bojím se fyzicky někde zapojit,natož jíst jako dřív.
Myslíte si že se může stát,že teploty občas budou,nebo je to že Pentasa špatně účinkuje?? Jaké máte vy zkušenosti,jaké byli Vaše začátky ??
Děkuji moc za každé Vaše reakce. ....
Přeji Vám všem hodně sil a dobré nálady