Důvody mi byly vysvětleny, ale jak jsem byl z toho všeho pav, tak jsem se nezeptal jak dlouho to cca trvá

Myslím, že tohle (http://www.medicalnewstoday.com/articles/136389.php) je odpovědí na moje hlavní dotazy. Je-li to opravdu to, do čeho mě chtějí zapojit, což asi tak bude.
Jeeee nejak se mi tam vymazal prispevek, no jen jsem psal ze jdu na vysetreni a uz mam po nem. Jezdim do Iscare idkyz jsem z Chrudimi. Jinak studii muzes kdykoli ukoncit bez nejakych postihu. Za tyden prvni davka.zdeny: Chtěl bych moc poděkovat za veškeré navedení a poradu. Až budu vědět víc nebo budu mít nějaké zkušenosti s léčbou, dám samozřejmě vědět.
Pro mě je důležité, že by to mělo být na rok a pak se můžu rozhodnout zda jít do pokračování. Jsem necelý rok ženatý, a i když dítě neplánuji nějak okamžitě, jít například do šestiletého cyklu, to bych si dovolit asi nemohl.
Mel jsem i dvojitou davku a nepomohla.A pak jsem mel polekovou reakci, imunita se mi pustila do kuze na obliceji.Ale uz 4 mesice humiru nemam, a na obliceji to mam stale, tak nevim.Já už 4. měsíc dostávám Humiru, vždy 1 injekci za 14 dní. Z Humiry mám alergii a dost mi padají vlasy. Za ten účinek to ale stojí.Je mi z hlediska crohna výborně. Na to, abych v období aplikace Humiry nepočala dítě, mě upozornili taky. Vzhledem k tomu, že děti neplánuji, byla pro mne tato informace bezpředmětná. Máte někdo z Humiry vedlejší účinky a jaké?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů