Musím říct že se těším, měla jsem prima porod, jen mám děs z toho sehrávání se se starším sourozencem, ale přežili to všichni tak to snad přežijem taky.
Ty už to máš taky za pár, tak držím palce ať všechno proběhne v pohodě

Leni, držím palce ať se nemoc umoudří ! Mám z toho taky obavy, minule bylo šestinedělí celkem mazec. Průjmy, zvracení, zánět kloubů, bléééé. To jsem ale nebyla na žádných lécích, tentokrát mám Pentasu a Budenofalk kterej budu vysazovat kvůli kojení, tak uvidíme.
Mám MC právě od minulého těhu, takže 4 roky. Únava dělá opravdu hodně, tak se opatruj co to jde ! Je škoda že ti nemá kdo pomoct,ani rodina není poblíž ?
Muž byl pro mě minule záchrana když mi nasadili Prednison, trpěla jsem nespavostí a když se malý vzbudil v 11 na krmení, už jsem neusnula až do rána, takže muž vstával a krmil v noci, hodně mi to pomohlo.
Prý čekáme holčičku, ještě pořád tomu nechci moc věřit, mám totiž několik známých kterým se doktoři spletli. Takže s nechávám v hlavě rezervu,kdyby to byl i náš případ...
Držím palce ať ti chlapeček hezky roste, přijdu vám poreferovat po porodu
ahojky,Ahoj všechny, jsem tady nová a potřebuji poradit..je mi 31let,Crohna mám 16roků..Do mého prvního těhotenství (ve 28mi letech) jsem měla úžasnou klidovou fázi,byla jsem bez léků, průjmů, bolestí..pak se mi od 4tého tt crohn rozjel a skončila jsem v Brně na parenterální výživě, na kortikoidech a spoustě dalšího..malý se narodil ve 36tt(3350g a 50cm) zdravý a živý až moc)) V šestinedělí jsem se zhoršila, musela přestat koji a skončila jsem u psychiatra s poporodní depresí..Ta naštěstí brzo odkráčela, ale jsem od té doby na Imuranu 25mg 1-0-1 a Pentase 2-0-2 i když nemám absolutně žádné potíže..teď bych chtěl aještě jedno miminko.Moje dr. mi to sice nezakázala, ale nadšená z toho není..Nevíte, jestli je Imuran špatný pro miminko?? Moc děkuji za odpověď.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host