SPORTY
SPORTY
JAKÝ SPORTY KDO PROVOZUJETE?
Po dvou letech se sice doktori stale neusnesli, zda MC mam ci ne. Asacol ale beru a castecne zabira (na bolesti ano, na prujem moc ne). Kazdopadne me to bohuzel omezuje hodne! Drive jsem jak jen se dalo nekam sel .. ven na kolo, na hory, idealni dovolena byl nejaky trek ci cestovani. Dneska sedim doma a skoro nikam nechodim
já se nad tim snažim vyhrát,jsem zvyklá sportovat hodně a když nemam pohyb je mi blbě, ale když to přeženu tak je mi hůř-jenže můj problém je v tom,že nedokážu dělat věci do poloviny- takže když jedu na kole a řeknu si že pojedu tam a tam tak to musim ujet,i kdyby hřmělo (ale po ostatnich to nechci,je to jen pro mě- nejspiš si chci dokazovat že nejsem máčka
mějte se všichni dobře... ať můžete sportovat!
sportu zdar
verča
mějte se všichni dobře... ať můžete sportovat!
sportu zdar
verča
Ahoj!
Rád jsem jezdíval delší trasy na kole, po třech letech pauzy kvůli píštělím jezdím zase se synem, kterému zatím stačím. Už ne takový štreky, hodně plavu, pokud to jde a je počasí. Jinak šachy, dáma, karty a takový ty další u kterej se víc sedí a přemýšlí. Mrzí mě, že nemůžu fotbal a voleybal, které jsem kdysi rád hrával na škole.
Rád jsem jezdíval delší trasy na kole, po třech letech pauzy kvůli píštělím jezdím zase se synem, kterému zatím stačím. Už ne takový štreky, hodně plavu, pokud to jde a je počasí. Jinak šachy, dáma, karty a takový ty další u kterej se víc sedí a přemýšlí. Mrzí mě, že nemůžu fotbal a voleybal, které jsem kdysi rád hrával na škole.
To Leptospirosa:
Podle nekterych prispevku to vypada, ze ano. Ja zatim tu zkusenost nemam. Nejak se mi ne nepodarilo presvedcit, ze kdyz (i) nemaj nejake jednoznacne nalezy a (ii) prujem je v norme - tim mam na mysli, ze zdaleka neohrozuje zivot ... tak by se meli i tak kurva snazit, nebot kvalita zivota stoji za ***.
A mozna jim krivdim a snazi se, ale kde nic tu nic
Podle nekterych prispevku to vypada, ze ano. Ja zatim tu zkusenost nemam. Nejak se mi ne nepodarilo presvedcit, ze kdyz (i) nemaj nejake jednoznacne nalezy a (ii) prujem je v norme - tim mam na mysli, ze zdaleka neohrozuje zivot ... tak by se meli i tak kurva snazit, nebot kvalita zivota stoji za ***.
A mozna jim krivdim a snazi se, ale kde nic tu nic
Re: SPORTY
Chodím na walking a nějak mě to nedělá dobře hůř se dýchá a tlaky do břicha ... tak nevím asi zustanu u plavání