Jo děcka a ještě sem se chtěla zeptat, jestli náhodou nemáte někdo zkušenost se syrovátkou...já sem totiž četla, že je to úplně zázračná věcn a všechny neduhy..no byl to nějakej reklamní leták

ale i tak,něco z toho pravda být musí..no psali tam, že je výtečná na záněty travicího ústrojí a metabolismus, že upravuje střevní mikrofloru atd.údajně by neměla obsahovat ani laktózu, takže by neměl být žádnej problém.sem si ju koupila..sušenou v bio kvalitě a nevim, jesi mi to nějak pomáhá..asi to upravuje metabolismus tím, že pročišťuje střeva..nevim, mám pocit, že po ní mám trochu průjem..možná je to jenom sugesce..nevim, tak se chci právě zeptat, jestli o tom někdo nevíte víc, protože jak to tak vidim, máte všichni asi mnohem víc zkušeností než já..sme s mou UC teprve začátečníci

a tak to taky dopadá, snažim se hoénemrychle vyzkoušet co se dá, bych se dostala do remise a asi si tim jenom škodim...no chybí mi ty léta praxe
Peťo, i tak teda je mi ta operace dost pofiderní, když ti fiknou kus střeva a pak ty dva koncespojí, tak ho musí přece trochu zdeformovat...a navíc tam musí být hrozný tlak, když to tak zkrátí a sešijou..no nevim..doufám, že se tohohle zákroku nedočkám...a co se zeleniny týče..tak přesnějak píšeš..mám docela problém se zelim, salátem, špenátem, papriky mi leží v žaludku pěkně dlouho..a to nevim, co pak dělají ve střevě..takže tohle neni nic na mě..a to sem ještě před pár lety milovala hlávkovej salát v tom klasickym nálevu...sem toho dovedla sníst na kila..teď sem si jeden dala asi tak před dvěma měsícema a druhej den sem dost trpěla...to samý se špenátem, kterej sem taky mohla denně...rajčátka mi někdy vadí, někdy ne..záleží asi, jakou má UC právě náladu

každopádně teda je pravda, že ovoce mi vadí celkově míň než zelenina. mám zrovna poslední 3 dny docela problémy, takže se asi vrhnu jen na dětcký přesnídávečky a budu doufat, že mě to brzo přejde..