rád jsem kouřil dýmku, zakládal jsem si na tom

kávu mám rád a piju ji pořád ale jenom v období "klidu"
pivo jenom občas, nedělá mi příliš dobře
Pokud nemas navic zlucnikove ci jaterni problemy tak by ti 1 alkoholicky pivo nemelo ublizit.Pivo se zatim bojim vyzkouset, ale minulej tyden jsme byli v Tampa Busch Gardens, a tam jsem si dal dve nealkoholicky a problemy jsem zadny nemel, tak uvidime co to udela az si dam Budvar , tretinku, kterou mam doma schovanou uz aspon 2 mesice...
Mne moje velmi vlezla "pritelkyne" U.K. taky nekdy pekelne nici naladu. Ac jsem od prirody optimista, stejne porad nekde v hlave ciha strach a nejistota, kdy to zase prijde, pripichnou me na kapacky a nalejou do me litry chemie. Nevim, jak tyhle veci fungujou u kluku, ale my holky jsme, co se nalad tyce, neskutecne citlivy na hladinu hormonu a s tim umi kortikoidy udelat skutecne divy. Jestli tyhle dobrutky taky dlabes, tak to muze byt jeden z duvodu nezvladatelnych navalu depky.Rád bych se zeptal na jednu věc. Mám crohna asi 2 roky a v poslední době začínám mít potíže s psychikou, mám bezdůvodně pořád špatnou náladu. Občas to zavání depresemi. Může to mít souvislost s crohnem ? Má někdo takovou zkušenost ?
Ohledne, pivecka.... mam limit max. dve naraz... povolil jsem si jen pivko nebo vinko... uz zadne tvrde! Musim rict ze jsem zatim nikdy nemel problem kdyz jsem si treba k obedu vzal pivko, nebo kdyz jsme sedli s kamarady a ja pocucaval pivko(a))
Ale urcite bych si nedal ani to jedno pokud bych nebyl ve fazi "klidu". Piju jak nealko tak alkoholicke bez priznaku.
Ahojky Pol
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti