Teda holčiny, vy ste fakt neuvěřitelný, jak to všechno zvládáte. smekám před vama a fekt nevycházím z údivu. jakože já těhotná nejsem a v nejbližší době ani nebudu. jen jsem sem zabloudila, bych věděla, co mě bude čekat..a teda žádná sláva, ještě to zvážím, jestli do toho vůbec půjdu, protože tak silná jako je třeba Katka teda nejsem...
No a jinak Kači ty seš taky z Olomouce že???ake komu chodíš na interně? taky ke Konečnýmu???nic ve zlým, ještě nedávno jsem měla hodně podobný stav jako ty a to jsem ani nemusela být těhotná..pan primář si se mnou tektéž nevěděl rady a poslal mě hned na rekto a kolo, odmítla sem to, bylo to narychlo aneměla sem čas. no samože se naštvaůl, leč mi odmítl napsat železo i antidepresiva. jediný co z něj vypadlo, že mi k salofalku dal entrocort..tak sem se chtěla zeptat, co ty na něj říkáš a jakej z něj máš pocit..já mu trochu přestávám věřit...každopádně od minulé návštěvy sem na tom přecijen trochu líp..večer se vyspim

ale přes den je to hnůj, když někam jdu, tak jen na chvilku, abych byla včas doma až to na mě přijde.. takže tak, je to totálně mimo vaše téma, to vím, ale chtěla sem se tě zeptat na toho doktora.
holčiny, držte se, a znovu opakuju, že máte můj neskonalý obdiv, jak to zvládáte a jak ste silný!!!!!!!!!!!