Karel63 píše:Dobrý den, ač starší ročník, rád se taky podělím o pozitivní zkušenost. "Léčím" se s ulcerozou už 17 let a nikdy mi nikdo biologickou léčbu nedal, ikdyž mi ji mockrát doporučovali jak ve Fakultní nemocnici, tak můj gastroenterolog. Až sem se konečně dostal do Vojenské. Tady mi znovu udělali všechna vyšetření v express termínu a biologickou léčbu jsem si dokonce po několika konzultacích sám vybral - mám tabletky, injekcí jsem se trošku obával. Musím říct, že po týdnu jsem se konečně cítil tak, jak už desítky let ne. Naprosto neuvěřitelné. Kdo váháte nebo už Vás jinde zklamali, neváhejte.
Držím palce sobě i všem dalším. Karel
Dobrý večer, vloni ve 49 letech mi byla diagnostikován Crohn, histologicky potvrzen. Celou dobu jsem bez efektu na léky, Pentasa, Budenofalk Uno, Imasup vysazen po 3 týdnech, Puri-Nethol po týdnu pro silné nežádoucí účinky. Uvažovala jsem také o biologické léčbě ve Vojenské nemocnici. Jen jsem se Vás chtěla zeptat, zda-li uvedli, kdo ten preparát na trh uvádí, v jaké míře a jak dlouho byl testován na nežádoucí účinky, nebo jde o preparát před oficiálním uvedeni a trh.
Moc děkuji, jestli poskytnete informace. Je skvělé, že se cítíte dobře. Musí to být obrovská úleva.Statistiky: Napsal od Návštěvník — 30 kvě 2017, 19:29
]]>